Puhdistamo Supervihreä – 120g

12,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • Kätevästi viherkasvit yhdessä jauheessa
  • Vehnänoras, Ohranoras, Spirulina, Chlorella, Nokkonen
  • Puhdistamon huippulaatua!

On olemassa niin monta mahtavaa viherjauhetta, joita olisi kiva käyttää. Päätimme ratkaista asian laittamalla viisi viherjauhetta samaan purkkiin, ja vielä luomulaatuisena! Jauheessa on sopivassa suhteessa viittä parasta vihreää: Vehnänorasta, Ohranorasta, Spirulinaa, Chlorellaa ja kotimaista Nokkosta. Sekoitus on toteutettu vielä niin, että jauhe on miellyttävän miedon makuinen ja helppokäyttöinen!

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Valmistusmaa
Supervihreä valmistetaan Suomessa. Tuote sisältää useampaa korkealuokkaista viherjauhetta ympäri maailman, ja korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi, sekoitamme ne omin käsin reseptin mukaan herkulliseksi ja tasapainoiseksi jauhesekoitukseksi toimitiloissamme Lempäälässä.

Aloita käyttö 1tl/päivä ja nosta vähitellen 1rkl – 2rkl/päivä. Sekoita veden joukkoon ja tasapainota makua haluessasi sitruunalla, tai lisää vihersmoothien joukkoon!

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
331 kcal - 1386 kJ
Rasva
5,8 g
- josta tyydyttynyttä
0,8 g
Hiilihydraatit
20,6 g
- josta sokereita
4,2 g
Proteiini
35,4 g
Suola
0,15 g
Ainesosat / Ingredienser: Luomu ohranorasjauhe, luomu vehnänorasjauhe, luomu spirulina, luomu chlorella, luomu nokkosuutejauhe / Ekologisk kornbroddpulver, ekologisk vetebroddpulver, ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, ekologisk nässelextraktpulver

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu