Puhdistamo Super Complex B-vitamiini – 60 kaps

24,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä huipputehokkaasti imeytyviä aktiivisia B-vitamiinien muotoja

Erinomainen imeytyvyys

Täyteaineeton

Kun laitamme logomme tuotteeseen, takaamme että tuote on paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta, ja Super Complex B-vitamiini ei ole poikkeus.

Puhdistamon tietotaito yhdistettynä viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja alan parhaiden ravitsemuslääkäreiden ja –terapeuttien osaamiseen, saadaan aikaan ylivoimaisen ainutlaatuinen B-vitamiinivalmiste.

Puhdistamon Super Complex B-vitamiini on huippulaadukas B-vitamiini- valmiste, joka on kehitetty Suomessa ilman minkäänlaisia kompromisseja. Se on vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä huipputehokkaasti imeytyviä aktiivisia B-vitamiinien muotoja. Puhdistamon kapselituotteille ominaisesti, tuote imeytyy erinomaisesti ja on tietysti täyteaineeton!

Kun kaikki tämä yhdistetään Puhdistamon laatuun, joka tarkoittaa täyteaineettomia kapseleita ja valmistusta omassa tehtaassamme Lempäälässä, puhutaan todella huipputason tuotteesta.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Alkuperämaa USA.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Alkuperämaa
Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa se löytyi USA:sta. Tuote purkitetaan käsityönä toimitiloissamme Lempäälässä.

1 kapseli päivässä

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 kapseli päivässä / 1 kapsel per dag

 • Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller
  1 kaps.
 • B1-vitamiini (Tiamiini) 50 mg 4545 %*
 • B2-vitamiini (Riboflaviini-5-fosfaatti) 7 mg 500 %*
 • B3-vitamiini (Inositoli-heksanikotinaatti, niasiini) 60 mg 375 %*
 • B6-vitamiini (Pyridoksaali-5-fosfaatti) 10 mg 714 %*
 • B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini) 350 ug 14 000 %*
 • Biotiini 350 ug 700 %*
 • B5-vitamiini (Pantoteenihappo) 100 mg 1666 %*
 • Folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti) 400 ug 200 %*
 • Inositoli 10 mg
 • PABA 2 mg
 • *Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag
Ainesosat: Tiamiini (tiamiini HCl), riboflaviini-5-fosfaatti, niasiini (inositoliheksanikotinaatti, niasiini), B6-vitamiini (pyridoksaali- 5-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), biotiini, pantoteenihappo (d-kalsium pantotenaatti), folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti), PABA (Para-aminobentsoehappo), L-leusiini. Kapseli: Selluloosa, vesiIngredienser: Tiamin (tiamin HCl), riboflavin-5-fosfat, niacin (inositol- hexanikotinat, niacin), vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat), vitamin B12 (metylkobalamin, adenosyl-cobolamin), biotin, pantonensyra (calcium-D-pantonenat), folsyra (Quatrefolic™ 5-MTHF metylfolat), PABA (paraaminobensoesyra), L-leucine. Kapsel: Cellulosa, vatten

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland
Alkuperämaa / Ursprungsland: USA

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu