Puhdistamo Spirulinatabletit – 100g

14,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Spirulina ”Vuoden 2015 palkittu rohdoskasvi!”

Luonnon oma monivitamiini ja proteiinipommi

Puhdistamon laatua – huippulaadukas Spirulina Taiwanista!

Spirulina on täyttä ravintoa! Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, joka on kuivattuna tumman sinivihreää jauhetta. Spirulinan painosta yli 60% on täysipainoista hyvin imeytyvää proteiinia, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Lisäksi spirulina sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Spirulinan ravintoarvoista kertoo melko paljon se, että NASA ja Euroopan Avaruusjärjestö ehdottivat 1990-luvun alussa spirulinaa yhdeksi pääasialliseksi ravinnonlähteeksi pitkille avaruusmatkoille. Valikoimastamme löytyy Spirulinaa sekä tabletteina että jauheena. Spirulina on ruoka-aine, joten sitä voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Tuote on tablettimuodossa pelkästään sen käytännöllisyyden takia. Suositeltu vuorokausiannos on 2 – 10 tablettia, mutta voit säätää oman annostuksesi sellaiseksi kuin haluat. Purkki sisältää noin 185 tablettia. Yhdessä tabletissa on 500 mg spirulinaa.

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Alkuperämaa

Kartoitamme jatkuvasti, mistä löytyy maailman puhtain raaka-aine ja tällä kertaa parhaiten laatukriteerimme täyttävä spirulina löytyi meille Taiwanista.

Spirulina on ruoka-aine ja sitä voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Suositeltu annos on 5-10 tablettia, mutta on säädettävissä täysin oman maun mukaan. Nauti veden kanssa!

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
360 kcal / 1510 kJ
Rasva
6 g
- josta tyydyttynyttä
3 g
Hiilihydraatit
18 g
- josta sokereita
0 g
Proteiini
60 g
Suola
0,65 g
Klorofylli / Klorofyll
847 mg
Beetakaroteeni / Betakaroten
238 mg
Magnesium
20 mg
Rauta / Järn
9 mg
K-vitamiini / K-vitamin
48 µg
Ainesosat / Ingredienser: Spirulina / Spirulina

Alkuperämaa / Ursprungsland: Taiwan

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu