Puhdistamo Raakasuklaa – Mustikka 24kpl

59,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • Suomessa käsityönä valmistettu raakasuklaa
  • Valmistettu maailman parhaista raaka-aineista
  • Maailman laadukkain alkuperäkaakao Ecuadorista
  • Kuusi herkullista makua!

Puhdistamon raakasuklaat ovat valmistettu maailman arvostetuimmasta sekä laadukkaimmasta alkuperäiskaakaosta, joka tulee Ecuadorista. Suklaat valmistetaan käsityönä Suomessa.

Suklaan ajatellaan olevan hieman kielletty herkku ja monesti sitä syödään vähän salaa. Mutta tätä suklaata ei tarvitse piilotella! Raakasuklaa eroaa maitosuklaasta siten, että ensinnäkin se on maidoton ja lisäksi gluteeniton, soijaton ja luomu.

Sen lisäksi raakasuklaan kaakaota ei paahdeta yli 42 asteen, jolloin siinä säilyy vielä kaakaon ravinteet. Mitä vahvempi maku suklaassa on, sitä ravinnerikkaampaa se on! Ainutlaatuisen ammattitaidon ansiosta, olemme onnistuneet yhdistämään korkean kaakaopitoisuuden (70%) ja herkullisen pehmeän maun.
Puhdistamon Mustikka Raakasuklaa sisältää luomumustikkaa ja maistuu varmasti kaikille! Mustikka ja laadukas raakasuklaa ovat yksinkertaisesti lyömätön aisapari.

Alkuperämaa
Puhdistamon Raakakaakaotuotteet tulevat raakakaakaomaailman pääkaupungista, Ecuadorista. Sieltä on peräisin maailman laadukkain alkuperäkaakao.

Hyvän omantunnon suklaa, vie makeannälän erinomaisesti.

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g / 36 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
585 kcal / 210 kcal 2447 kJ / 879 kJ
Rasva
42 g / 15,1 g
- josta tyydyttynyttä
9 g / 3,24 g
Hiilihydraatit
45 g / 16,3 g
- josta sokereita
22 g / 7,92 g
Proteiini
8 g / 2,9 g
Suola
0 g / 0 g
Ainesosat / Ingredienser: Luomu kaakaomassa, luomu kaakaovoi, luomu raakaruokosokeri, luomu auringonkukkalesitiini, luomu mustikkajauhe, luomu mustikkauute / Ekologisk kakaomassa, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt rårörsocker, ekologisk solroslecitin, ekologisk blåbärpulver, ekologisk blåbärextrakt

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää. / Finland. Tillverkad i fabrik som hanterar nötter.

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu