Puhdistamo Raakasuklaa – Minttu 24kpl

59,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • Suomessa käsityönä valmistettu raakasuklaa
  • Valmistettu maailman parhaista raaka-aineista
  • Maailman laadukkain alkuperäkaakao Ecuadorista
  • Kuusi herkullista makua!

Puhdistamon raakasuklaat ovat valmistettu maailman arvostetuimmasta sekä laadukkaimmasta alkuperäiskaakaosta, joka tulee Ecuadorista. Suklaat valmistetaan käsityönä Suomessa.

Suklaan ajatellaan olevan hieman kielletty herkku ja monesti sitä syödään vähän salaa. Mutta tätä suklaata ei tarvitse piilotella! Minttu Raakasuklaa eroaa maitosuklaasta siten, että ensinnäkin se on maidoton ja gluteeniton.

Sen lisäksi raakasuklaan kaakaota ei paahdeta yli 42 asteen, jolloin siinä säilyy vielä kaakaon ravinteet. Mitä vahvempi maku suklaassa on, sitä ravinnerikkaampaa se on! Ainutlaatuisen ammattitaidon ansiosta, olemme onnistuneet yhdistämään korkean kaakaopitoisuuden (60%) ja herkullisen pehmeän maun.
Minttu Raakasuklaa poikkeaa muista Puhdistamon raakasuklaapatukoista huomattavasti pehmeämmän koostumuksensa ansiosta ja on maultaan melko maitosuklaamainen. Minttu on myös makeutettu ainutlaatuisesti kotimaisella hunajalla. Herkullinen mintun maku on saatu aidosta piparminttuöljystä, ja eron todella maistaa! Minttu ja kaakao ovat lyömätön yhdistelmä ollen yksi suosituimmista raakasuklaamauistamme!

Hyvän omantunnon suklaa, vie makeannälän erinomaisesti.

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g / 33 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
596 kcal / 197 kcal 2497 kJ / 825 kJ
Rasva
50 g / 16,5 g
- josta tyydyttynyttä
40 g / 13,2 g
Hiilihydraatit
33 g / 11 g
- josta sokereita
25 g / 8,25 g
Proteiini
7 g / 2,3 g
Suola
0,3 g / 0,1 g
Ainesosat / Ingredienser: Luomu kaakaovoi, luomu kaakaojauhe, suomalainen hunaja, riisinlesejauhe, luomu macajauhe, soijalesitiini (ei-GMO), vanilja, piparminttuöljy, Celtic-merisuola / Ekologisk kakaosmör, ekologisk kakaopulver, finsk honung, risklipulver, ekologisk macapulver, sojalecitin (GMO-fri), vanilj, pepparmintolja, Celtic-havssalt

Maatalousperäisten luomuainesosien määrä / Ekologiska ingredienser av jordbruksursprung: 63%. FI-EKO-201

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää. / Finland. Tillverkad i fabrik som hanterar nötter.

Alkuperämaa: Puhdistamon Raakakaakaotuotteet tulevat raakakaakaomaailman pääkaupungista, Ecuadorista. Sieltä on peräisin maailman laadukkain alkuperäkaakao.

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu