Puhdistamo Raakakaakaonibsit – 200g

7,95

Varasto loppu

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Raakakaakaomme tulee Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista.
Valmistetaan jaloimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aroma’ -lajikkeesta, joka on Criollo-pavun alalajike. Vastuullisesti ja eettisesti tuotettu.

Raakakaakaomme tulevat Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista, missä viljellään puhtaimmat ja korkealaatuisimmat kaakaopavut ainutlaatuisella ammattitaidolla. Tuotteemme valmistetaan jaloimmasta ja arvostetuimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aromasta’, joka on Criollo-pavun alalajike. Sitä viljellään vain pieniä satoja, mikä tekee siitä kaakaon aatelia.  Raakakaakaomme viljellään eettisesti perhetiloilla turvallisissa olosuhteissa. Tukeaksemme lasten koulunkäyntiä, hankimme raakakaakaomme tilalta, joka ylläpitää koulua viljelijöiden lapsille. Näin Puhdistamo tekee osansa tukeakseen kestävää kehitystä ja ollakseen varma viljelijöidensä ja ympäristön parhaasta mahdollisesta hyvinvoinnista.

Alkuperä Raakakaakaomme tulevat Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista, missä viljellään puhtaimmat ja korkealaatuisimmat kaakaopavut ainutlaatuisella ammattitaidolla.

Lajike Tuotteemme valmistetaan jaloimmasta ja arvostetuimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aromasta’, joka on Criollo-pavun alalajike. Sitä viljellään vain pieniä satoja tehden siitä kaakaon aatelia.

Eettisyys Raakakaakaomme viljellään eettisesti perhetiloilla turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi maksamme viljelijöillemme tuplahinnan. Ei siksi, että meidän tarvitsisi, vaan koska haluamme.

Yhteiskunta Sosioekonomisesti viljelijät ovat yleensä alimmassa luokassa, mikä harvoin mahdollistaa heidän lapsilleen mahdollisuutta käydä koulua ja oppia lukemaan tai laskemaan. Tukeaksemme lasten koulunkäyntiä, hankimme raakakaakaomme tilalta, joka ylläpitää koulua viljelijöiden lapsill

Käytä Raakakaakaonibsejä leivontaan tai lisää smoothieen.

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
601 kcal / 2518 kJ
Rasva
53 g
- josta tyydyttynyttä
33 g
Hiilihydraatit
11 g
- josta sokereita
0 g
Proteiini
8,6 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu / Kostfiber
23 g
Magnesium / Magnesium
24,15 mg
Rauta / Järn
3,7 mg 
Ainesosat / Ingredienser: Luomu kaakaorouhe / Ekologisk krossade kakaobönor

Alkuperämaa / Ursprungsland: Ecuador

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu