Puhdistamo Raakakaakaojauhe – 150g

7,95

Varasto loppu

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Raakakaakaomme tulee Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista
Valmistetaan jaloimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aroma’ -lajikkeesta, joka on Criollo-pavun alalajike
Vastuullisesti ja eettisesti tuotettu

Raakakaakaomme tulevat Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista, missä viljellään puhtaimmat ja korkealaatuisimmat kaakaopavut ainutlaatuisella ammattitaidolla. Tuotteemme valmistetaan jaloimmasta ja arvostetuimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aromasta’, joka on Criollo-pavun alalajike. Sitä viljellään vain pieniä satoja, mikä tekee siitä kaakaon aatelia.  Raakakaakaomme viljellään eettisesti perhetiloilla turvallisissa olosuhteissa. Tukeaksemme lasten koulunkäyntiä, hankimme raakakaakaomme tilalta, joka ylläpitää koulua viljelijöiden lapsille. Näin Puhdistamo tekee osansa tukeakseen kestävää kehitystä ja ollakseen varma viljelijöidensä ja ympäristön parhaasta mahdollisesta hyvinvoinnista.

Alkuperä Raakakaakaomme tulevat Ecuadorista, raakakaakaomaailman pääkaupungista, missä viljellään puhtaimmat ja korkealaatuisimmat kaakaopavut ainutlaatuisella ammattitaidolla.

Lajike Tuotteemme valmistetaan jaloimmasta ja arvostetuimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aromasta’, joka on Criollo-pavun alalajike. Sitä viljellään vain pieniä satoja tehden siitä kaakaon aatelia.

Eettisyys Raakakaakaomme viljellään eettisesti perhetiloilla turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi maksamme viljelijöillemme tuplahinnan. Ei siksi, että meidän tarvitsisi, vaan koska haluamme.

Yhteiskunta Sosioekonomisesti viljelijät ovat yleensä alimmassa luokassa, mikä harvoin mahdollistaa heidän lapsilleen mahdollisuutta käydä koulua ja oppia lukemaan tai laskemaan. Tukeaksemme lasten koulunkäyntiä, hankimme raakakaakaomme tilalta, joka ylläpitää koulua viljelijöiden lapsille

Alkuperämaa / Ursprungsland: Ecuador

Käytä Raakakaakaojauhetta leivontaan tai lisää smoothieen.

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
446 kcal / 1869 kJ
Rasva
24 g
- josta tyydyttynyttä
15 g
Hiilihydraatit
22 g
- josta sokereita
2 g
Proteiini
23 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu / Kostfiber
25 g
Magnesium / Magnesium
480 mg
Rauta / Järn
16 mg 
Ainesosat / Ingredienser: Luomu raakakaakaojauhe / Ekologiska rå kakaopulver

Alkuperämaa / Ursprungsland: Ecuador

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu