Puhdistamo Premium Maca – 150g

6,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Sisältää tasapuolisesti keltaista, punaista ja mustaa macaa, mikä tekee tuotteesta tasapainoisen premium-laatuisen kokonaisuuden
Esipilkkomisen myötä vatsaystävällinen
Lisää smoothien tai mehun joukkoon

Puhdistamon Premium Maca on tasapuolinen sekoitus keltaista, punaista ja mustaa macaa, mikä tekee tuotteesta tasapainoisen, premium-laatuisen kokonaisuuden. Tämä kolmen macan optimaalinen sekoitus on suunniteltu yhteistyössä perulaisen yliopiston kanssa. Maca-lajikkeiden raa’at tärkkelykset on esipilkottu, minkä myötä Puhdistamon Premium Maca on tavanomaista macaa hellävaraisempaa vatsalle ja sulaa myös helpommin.
Macan maku on melko voimakas, joten se kannattaa sekoittaa johonkin makeaan juomaan, kuten kaakaojuomaan tai makeaan smoothieen. Makua tasapainottaa erinomaisesti Lucuma tai Raakakaakaojauhe. Macan teho säilyy parhaana kun pidät kuukaudessa yhden viikon taukoa käytöstä.

Alkuperämaa
Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa se löytyi Perusta. Macan tasapainoinen ja vatsaystävällinen sekoitus on luotu yhteistyössä perulaisen yliopiston kanssa.

Macan suositeltu vuorokausiannos on 1 tl – 1 rkl / vrk. Lisää esimerkiksi smoothien joukkoon!

Macan suositeltu vuorokausiannos on 1 tl – 1 rkl / vrk. Lisää esimerkiksi smoothien joukkoon!

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
316 kcal - 1329 kJ
Rasva
1,6 g
- josta tyydyttynyttä
0,4 g
Hiilihydraatit
53,4 g
- josta sokereita
25,02 g
Proteiini
11,2 g
Suola
0,07 g
Ainesosat / Ingredienser: Luomu maca-juurijauhe / Ekologiska maca-rot pulver

Alkuperämaa / Ursprungsland: Peru

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu