Puhdistamo OptiMSM Annospussi – 14kpl

3,95

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • OptiMSM ”Vuoden 2015 palkittu urheiluvalmiste”
  • OptiMSM-jauhe on maailman puhtain MSM-jauhe
  • Lisäaineeton ja luonnollinen rikki
  • Helppo lisätä veden tai smoothien joukkoon

Korkealuokkainen OptiMSM nyt myös kätevässä annospussissa! Helppo ottaa mukaan ja nauttia missä vain. Puhdistamon OptiMSM-jauhe koostuu 100% puhtaasta ja korkealaatuisesta, maustamattomasta MSM:stä. MSM (metyylisulfonyylimetaani) on luontainen, ravinnosta saatava rikkiyhdiste. Puhdistamon MSM-jauhe on korkealaatuisimpana tunnettua OptiMSM:ää Bergström Nutritionilta, Yhdysvalloista. MSM-jauheen absoluuttinen puhtaus saavutetaan ja varmistetaan tislaamalla se peräti neljä kertaa.

Alkuperämaa

Puhdistamon MSM-jauhe on korkealaatuisimpana tunnettua OptiMSM:ää Bergström Nutritionilta, Yhdysvalloista. Alkuperämaa: Yhdysvallat.

Sekoita annospussillinen OptiMSM-jauhetta veden, mehun tai smoothien joukkoon. Mikäli et ole ennen käyttänyt MSM:ää, aloita annostus 1⁄4 – 1⁄2 pussillisella ja nosta annostusta hiljalleen. Suositeltu vuorokausiannos (1 pss) sisältää MSM:ää 6 000 mg.

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.  Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. / Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.

Suositeltu vuorokausiannos 1 pss (6 g) sisältää 6 000 mg MSM:ää /
Rekommenderad daglig dos 1 påse (6 g) innehåller 6 000 mg MSM

Ainesosat / Ingredienser: 100% Metyylisulfonyylimetaani / 100% Metylsulfonylmetan

Alkuperämaa / Ursprungsland: USA

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu