Puhdistamo MCT-öljy – 500ml

14,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • 100% kookoksesta
  • Sisältää ainoastaan kaikista laadukkaimpia keskipitkiä rasvahappoja eli kapryylihappoa (C8) ja kapriinihappoa (C10)
  • Neutraalin makunsa ansiosta helppokäyttöinen
  • Lisää smoothieen, kahviin, ruokiin tai salaattiin

Puhdistamon MCT-öljy on 100% kookosöljystä valmistettu, keskipitkiä rasvahappoja (Medium Chain Triglycerides = MCT) sisältävä korkealaatuinen fraktioitu öljy. Puhdistamon MCT-öljy sisältää 60% kapryylihappoa (C8) sekä 40% kapriinihappoa (C10).
Väritön, mauton ja hajuton MCT-öljy on helppokäyttöinen missä tahansa ruoassa, juomassa tai pirtelössä. Vaikka MCT-öljy kestää äärimmäisen hyvin kuumuutta, paistamista öljyllä ei kuitenkaan suositella.

Käytä MCT-öljyä 1 tl – 1 rkl päivässä. Sopii erityisesti kahviin, smootheisiin, salaatteihin ja puuroihin. Ei suositella paistamiseen.

Ravintoarvot Ravintoarvot / Näringsvärde 100 ml
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
902 kcal - 3708 kJ
Rasva
100 g
- josta tyydyttynyttä
95,6 g
Hiilihydraatit
0 g
- josta sokereita
0 g
Proteiini
0 g
Suola
0 g
Ainesosat / Ingredienser: Fraktioitu kookosöljy / Fraktionerad kokosoljaSäilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus
Alkuperämaa / Ursprungsland: Sri Lanka

Alkuperämaa
MCT-öljy tulee meille Sri Lankasta Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa se löytyi Intian Valtameren kupeesta. Jos tuotteessa on Puhdistamon logo, takaamme sen olevan paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta.

Laatutakuu