Puhdistamo Lesitiinijauhe – 200g

12,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin

Kermaisuutta ja täyteläisyyttä!

Luontainen emulgoija.

Sopii täydellisesti esimerkiksi smoothieen tai raakasuklaan joukkoon.

Kokeile ja ihastu!

Puhdistamon Lesitiinijauhe on geenimuuntelemattomasta lähteestä valmistettu laadukas soijalesitiini. Koska emme löytäneet Suomesta asiallisen laatuista, jauhemuotoista ja hyvänmakuista lesitiiniä, päätimme tuoda sellaisen saataville ja tässä se on. Lesitiini on luontainen emulgoija eli se yhdistää rasvat ja veden esimerkiksi pirtelössä ja suklaan valmistuksessa.

Raakasuklaan valmistamisessa Lesitiini on avain onneen ja takaa tasaisen lopputuloksen. Kaakaovoi ja kookosöljy eivät luontaisesti sekoitu vesipohjaisten makeutusaineiden kanssa kuten hunaja, agave tai siirappi, ja lopputulos voi joskus olla kökköinen. Lisäksi suklaanteossa yksikin pisara vettä voi pilata koko rakenteen, jolloin lesitiini pelastaa tilanteen! Lesitiini jälleen emulgoi rasvat ja veden, jolloin voit sekoittaa suklaasi joukkoon mitä vain. Emulgointiin riittää yleensä 1/2 tl.

Sekoita kaikkeen mihin haluat kermaisuutta ja täyteläisyyttä.

Suositeltu vuorokausiannos on 1 rkl / pvä.

Ravintoarvot
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
700 kcal / 2931 kJ
Rasva
53 g
- josta tyydyttynyttä
12 g 
Hiilihydraatit
8 g
- josta sokereita
4 g
Proteiini
0 g
Suola
3 g
Fosfokoliini / Fosfokolin
20 g
Ainesosat / Ingredienser: GMO-vapaa soijalesitiini / Non-GMO sojalecitin

Säilytys / Förvaring: Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa / Förvaras oöppnad i rumstemperatur, öppnad förvaras i kylskåp

Laatutakuu