Puhdistamo Kookosöljy – 500ml

9,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • Suomen suosituin kookosöljy
  • Luomulaatuinen kylmäpuristettu neitsytkookosöljy Filippiineiltä
  • Paistamiseen, ruoanlaittoon, smoothieen, iholle, mihin vain

Puhdistamon luomukookosöljyssä taatusti maistat laadun! Poikkeuksellisen raikas maku saavutetaan, kun filippiiniläistä neitsytkookospähkinän hedelmälihaa puristetaan hellävaraisesti mekaanisella kylmämenetelmällä.

Hellävarainen valmistusmenetelmä takaa myös sen, että kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet sekä aromit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää jopa yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja.

Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa Kookosöljy löytyi Filippiineiltä. Laadun tunnistat ainutlaatuisen raikkaasta mausta!

Käytä kuten voita ruoanlaitossa ja leivonnassa tai lisää kahvin joukkoon. Soveltuu erinomaisesti myös ihonhoitoon. Kokeile ja ihastu!

Ravintoarvot Ravintoarvo / Näringsvärde 100ml
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
900 kcal / 3702 kJ
Rasva
100 g 
- josta tyydyttynyttä
90,4 g
Hiilihydraatit
0 g 
- josta sokereita
0 g
Proteiini
0,1 g
Suola
0,03 g
Ainesosat / Ingredienser: Kylmäpuristettu luomu kookosöljy / Kallpressad ekologisk kokosölja

Alkuperämaa / Ursprungsland: Filippiinit / FilippinernaAlkuperämaa

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Kookosöljyn saa parhaiten juoksevaksi, kun purkin laittaa lämpimään vesihauteeseen ja se palautuu takaisin kiinteään muotoon alle 25 asteen lämpötilassa. Tuote pysyy täysin käyttökelpoisena, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja. / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu