Puhdistamo Kapryyliöljy – 250ml

9,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • 100% kapryylirasvahappo (C8)
  • Neutraalin makuinen
  • Erinomainen imeytyvyys
  • 100% kookoksesta

Vie aamukahvisi uudelle tasolle! Ekologisesti tuotettu Puhdistamon Kapryyliöljy on korkealaatuista kapryylirasvahappoa, joka tunnetaan erinomaisesta imeytyvyydestään. Kapryyliöljymme on valmistettu 100% kookoksesta.
Erona MCT-öljyyn Kapryyliöljy sisältää 100% kapryylihappoa (C8), kun taas MCT-öljy sisältää sekä kapryylihappoa (C8) että kapriinihappoa (C10).
Väritön, mauton ja hajuton Kapryyliöljy on helppokäyttöinen ja voidaan lisätä mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Ei suositella paistamiseen.

Alkuperämaa
Kapryyliöljy tulee meille Saksasta. Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa se löytyi Euroopsta. Jos tuotteessa on Puhdistamon logo, takaamme sen olevan paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta.

Käytä kapryyliöljyä 1 tl – 1 rkl päivässä. Sopii erityisesti kahviin, smootheisiin, salaatteihin ja puuroihin. Ei suositella paistamiseen.

Ravintoarvot Ravintoarvo / Näringsvärde 100g
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
900 kcal / 3760 kJ
Rasva
100 g 
- josta tyydyttynyttä
100 g 
Hiilihydraatit
0 g 
- josta sokereita
0 g 
Proteiini
0 g 
Suola
0 g 
Ainesosat / Ingredienser: Fraktioitu kookosöljy / Fraktionerad kokosolja

Alkuperämaa / Ursprungsland: Kanada, Saksa / Kanada, Tyskland

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu