Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy – 500ml

9,95

Varastossa

Veloitukseton toimitus yli 50€ ostoksiin
  • 100% jäljitettävyys
  • Puusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien
  • Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy
  • Ainutlaatuisen herkullinen maku
  • Ympäristöystävällinen ja läpinäkyvä

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

Valitsimme luonnollisimman, aidoimman ja maukkaimman extra-neitsytoliiviöljyn Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.
Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.

Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle.

Alkuperämaa

Herkullinen ja laadukas oliiviöljy tulee meille kauniilta Kreetan saarelta, Kolymvarin alueelta. Oliiviviljelyksiä hoidetaan siellä perinteisin menetelmin ja niiden sato korjataan hellävaroen käsin.  Alkuperämaa: Kreikka.

Sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon.

Ravintoarvot Ravintoarvo / Näringsvärde 100ml
Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
3404 kJ / 828 kcal
Rasva
92 g
- josta tyydyttynyttä
13 g
Hiilihydraatit
0 g
- josta sokereita
0 g
Proteiini
0 g
Suola
0 g
kertatyydyttymättömät rasvat / varav enkelomättat fett:
73 g
monityydyttymättömät rasvat / varav fleromättat fett:
6 g
Ainesosat / Ingredienser: Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy / Kallpressad extra virgin olivolja

Alkuperämaa / Ursprungsland: Kreikka / Grekland 

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Laatutakuu