Uutuudet

Suositellut tuotteet

Keto Kickstart

Keto Kickstart

Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan pääset jatkuvaan opastukseen kertamaksulla.

FBF

Fat Burning Female

Neljän viikon tehovalmennus rasvanpolttoon. Fat Burning Female on 4 viikkoa kestävä intensiiviseen rasvanpolttoon tähtäävä tehovalmennus.
Se on yhdistelmä parhaiksi todettuja keinoja tehostaa kehon kykyä polttaa rasvaa energiaksi ja saada aikaan uskomattomia tuloksia muillakin hyvinvoinnin alueilla.

 

Keto-tuotteet

Elektrolyytit

Mikroravinteet ovat ravintoaineita, joita tarvitsemme pienissä määrin selviytyäksemme. Ketodieettiä, tai paremminkin ketogeenistä ruokavaliota aloittaessa on erityisen tärkeää huolehtia tärkeiden mineraalien riittävästä saannista.

Kollageenit

Puhdistamo halusi tehdä huippulaadukkaan kollageenituotteen markkinoille ja se on tässä! Ketogeeniseen ruokavalioon erinomaisesti soveltuva Kollageeni + MCT + Sunfiber 150g on monikäyttöinen tuote kollageenin ja proteiinin tarpeeseen sekä tukemaan nivelten ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ketodieetillä.

Takaisin ylös
Tilaa uutiskirjeemme ja saa -15% alennuskoodi verkkokauppaan!